Winkelmandje:
0 artikelen
BERDOTIME KLOKKEN
MOEDERKLOKKEN
MOBATIME KLOKKEN
KALENDERKLOKKEN
NTP POE KLOKKEN
TIME SERVERS
BUITENKLOKKEN
LED KLOKKEN VOOR BINNEN
LED KLOKKEN VOOR BUITEN
LED TIJDZONE KLOKKEN
LCD KLOKKEN VOOR BINNEN
LCD KLOKKEN VOOR BUITEN
ACCESSOIRES
UURWERKEN
STEMPELKLOKKEN
BATTERIJEN
info & voorwaarden
Makkelijk bestellen via onze webshop. Prijzen in de Webshop zijn

 
inclusief 21 % BTW. Achteraf met factuur. Wilt u produkten
 
bestellen en een detail

 
factuur ontvangen neemt u dan contact op via: verkoop@berdo.nl of
 
0318 - 487905

 

AVG 2018

BerdoTime BV Privacy Verklaring Hier vind je de privacy verklaring van BerdoTime BV. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door BerdoTime BV.

Inleiding:


In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen. 

Je leest op dit moment de privacy verklaring van BerdoTime BV. BerdoTime  is een bedrijf dat tijdsystemen en klokken levert aan het bedrijfsleven en particulieren. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door BerdoTime BV verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door BerdoTime BV, neem dan gerust contact op! info@berdo.nl 

 


BerdoTime BV

Kauwenhoven 38

6741PW Lunteren

0318-487905


Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door BerdoTime BV. Deze worden hieronder toegelicht. 


01. Het versturen van het bestelde product..


Je NAW gegevens en e-mailadres worden verzameld via het ingevulde bestelformulier op de website van BerdoTime BV. 


02. Contact opnemen 


Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met BerdoTime BV via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.


03. Analytics 


De website van BerdoTime BV verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers


De gegevens die BerdoTime ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.: 


01. Novosite BV


Dit is onze hosting partij die onze website host. Internet bestellingen worden daar beveiligd opgeslagen. En gedurende de garantie periode van uw aankoop beveiligd bewaard. Na de garantie periode worden uw gegevens verwijderd.


02. Kruger Transport Services.


Dit is onze partij die onze producten naar u verzend. Via hun verzendsysteem worden pakketzegels aangemaakt. Dit wordt gedaan in een beveiligde omgeving van Paazl. Uw gegevens worden alleen gebruikt om een pakketzegel mee te maken.


03. Microsoft


De e-mail van BerdoTime bv wordt gehost bij Microsoft Office 365. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails beveiligd opgeslagen op de servers van Microsoft. Deze gegevens worden niet gedeeld met andere partijen.


Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door BerdoTime BV , maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren. 


01. Opslag periode 


Contact opnemen 


Op het moment dat je contact opneemt met BerdoTime BV via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal 1 jaar terug bewaard.


02. Analytics 


De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. Beveiliging


Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens wordt niet doorverkocht aan derden. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door BerdoTime BV of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar VersGemerkt. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.Jou Rechten


Recht op inzage Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij BerdoTime BVvastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met BerdoTime BV. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens. 


02. Recht op rectificatie 


Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door BerdoTime BV.


03. Recht op overdracht 


Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij BerdoTime opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient BerdoTime al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij. 


04. Recht op wissen van gegevens 


Wil je niet langer dat jouw gegevens bij BerdoTime vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. 


05. Recht op het indienen van een klacht 


Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat BerdoTime BV niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. 


06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar) 


Wil jij niet dat BerdoTime BV jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@berdo.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, idbewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.


Plichten


BerdoTime BV verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van BerdoTime BV via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de bevestiging te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan BerdoTime BV de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met BerdoTime BV met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.


BerdoTime BV behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer BerdoTime dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van BerdoTime BV te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.


BerdoTime BV

Kauwenhoven 38

6741PW Lunteren

0318-487905

info@berdo.nl

 

Kvk: 64965309 BTW: NL8559.24.676.B.01.